- 200 de grame de orez
- 400 g creveți prefierți, congelați
- Sos de soia
- Ulei de măsline
- Rădăcină de ghimbir
- apă
Preparare:
Orezul se toarnă într-o tigaie cu ulei de
măsline încins. Se prăjește orezul în ulei, amestecând constant. Orezul va fi
gata când boabele se vor albi.
se toarnă peste orez 400 ml apă fierbinte și se fierbe până scade toată apa, fără a amesteca. Orezul trebuie să fie moale. Se oprește și se acoperă cu un capac.
Într-o altă tigaie se pune puțin ulei de măsline și când s-a încins se adaugă câteva feliuțe de ghimbir. Se adaugă sos de soia. Se pun creveții congelați și se prăjesc câteva minute.
se toarnă peste orez 400 ml apă fierbinte și se fierbe până scade toată apa, fără a amesteca. Orezul trebuie să fie moale. Se oprește și se acoperă cu un capac.
Într-o altă tigaie se pune puțin ulei de măsline și când s-a încins se adaugă câteva feliuțe de ghimbir. Se adaugă sos de soia. Se pun creveții congelați și se prăjesc câteva minute.
Creveții se amestecă cu orez și se servesc
fierbinți.
Tare aromata trebuie sa fie mancarea asta!
RăspundețiȘtergere