5-4
fileuri de pui
200-250
g de bacon (am folosit fleică)
150
de grame de pesmet
50g
parmezan ras
3
linguri făină
2
ouă
sare
și piper proaspăt măcinat, după gust
Preparare:
Fileurile
de pui se spală și se usucă bine cu prosoape de bucătărie, apoi se taie fâșii
de 4-5 cm lungime. Se sărează și se pipărează.
Baconul,
se taie în fâșii subțiri, într-un număr
egal cu bucățile de fileu de pui.
Fiecare
fâșie de piept de pui se înfășoară în câte o fâșie de bacon.
În
3 vase se pune: făină, ou bătut cu sare și piper și în ultimul pesmet amestecat
cu parmezan ras.
O
tavă de cuptor se îmbracă cu hârtie de copt.
Se ia fiecare rulou și se
tăvălește prin făină,
apoi prin ou bătut
și la urmă prin pesmetul amestecat cu
parmezan.
Se așează în tava pregătită ca mai sus.
Se dă tava la cuptor până
rulourile se rumenesc frumos.
Se
servesc cu diverse garnituri, sosuri sau salate. Sunt foarte bune: crocante la
exterior și moi în interior, pipeptul de pui căpătând în acest mod o savoare
deosebită.
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu