Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

luni, 13 iulie 2009

TAIETEI DE CASA



Ingrediente:

un ou
1/2 lingurta de sare
faina
Preparare:
Se pune faina intr-o gramajoara pe masa de lucru, se face o adancitura in care se pune sarea si oul.

Se amesteca cu oul cu sarea si cu atata faina ca sa obtinem un aluat tare.

Se intinde o foaie cat mai subtire, cautand sa-i dam o forma dreptunghiulara.

Se taie fasii de cca 5 cm latime

Se suprapun fasiile de aluat si se taie perpendicular, cat mai subtiri.

Se lasa putin sa se usuce si se pot folosi imediat, sau se usuca bine si se pastreaza in saculeti de panza.


2 comentarii:

  1. Draga Geta,
    Felicitari pentru toate aceste realizari ale tale. Sunt foarte impresionata de cat de multe lucruri poti sa faci. Mi-a placut extraordinar de mult cum decorezi tu salatele. Cu siguranta voi incerca si eu si sper sa imi reuseasca.
    Multumesc frumos
    Teo

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt site! p mine ma ajuta mlt, locuiesc in Madrid de ceva ani dar din cand in cand gatesc mancare romaneasca, toate retetele gasite p site sunt delicioase!
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere