Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

luni, 2 mai 2011

MIC DEJUN “FLORI”


Ingrediente:
Pentru fiecare porţie câte:
2 felii de pâine
2 felii de caşcaval de cca 1 cm grosime
3-4 ouă de prepeliţă
O linguriţă de ulei de masline
Sare şi piper
Salată verde roşii cireaşă mărar pentru décor

Preparare:
Fiecare felie de pâine se stropeşte cu ulei de măsline. Pe felia de pâine se aşează felia de caşcaval în care a fost decupată o floare (sau un cerc, sau altă formă). Floarea decupată din felia de caşcaval ( căreia i se face o scobitură) se aşează pe cealaltă felie de pâine. În fiecare scobitură de caşcaval se sparge câte un ou de prepeliţă. Se presară cu sare şi piper

şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute, până caşcavalul se moaie puţin iar oul de prepeliţă a căpătat consistenţa dorită.
Se decorează după preferinţă.

Un comentariu:

 1. Buna,

  Numele meu este Cristina Fulea si reprezint site-ul DivaHair.ro, unul dintre cele mai importante portal-uri pentru femei, din Romania.
  Te contactez pentru ca organizam in aceasta luna un concurs, in care vom promova mai multe bloguri de culinar. Provocarea va fi ca fiecare blogger sa faca cel putin o reteta gustoasa la alegere pentru una sau mai multe dintre dietele de pe site-ul nostru http://www.divahair.ro/diete_si_slabire/diete_a_-_z
  Daca iti surade ideea de a participa la acest concurs astept un e-mail la adresa Cristina.fulea@divainteractive.ro pentru a-ti trimite mai multe detalii despre concurs.
  Te rugam sa mentionezi si numele blogului tau pentru a evita orice confuzie.

  Multumim,
  Echipa DivaHair.ro

  RăspundețiȘtergere