Ingrediente:
50
g făină
40
g unt
30
g zahăr
2
linguri cu cacao
O
lingură cu nuci măcinate
Un
vârf de cuţit de praf de copt
Eventual
câteva linguriţe cu lapte
150
g făină
120
g unt
100
g zahăr
3
linguri cu nuci măcinate
3
vârfuri de cuţit de praf de copt
3
culori alimentare
Eventual
câteva linguri cu lapte
Preparare:
Pentru
aluatul maro se amestecă ingredientele solide, se adaugă untul şi se amestecă. Se
strânge aluatul într-o bilă (dacă este prea tare se mai poate adăuga puţin
lapte) şi se lasă deoparte.
Pentru
celelalte 3 aluaturi se procedeayă în mod similar. Bila de aluat obţinută se
împarte în 3 bile mai mici, care se colorează cu coloranţi alimentari (am
folosit galben, roşu şi verde).
Se
întind 4 foi care se suprapun şi se răsucesc su forma unui sul. Se taie felii
transversale care se coc pe tava tapetată cu hârtie de copt.
Sunt
fragezi şi delicioşi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu