Ingrediente:
200
g nuci
300
g făină
200
g unt rece
2
linguri pline cu smântână grasă
2
gălbenușuri
200
g cașcaval sau telemea rasă (am pus brânză de burduf cam 75 g, cam 100 g
cașcaval ras și puțină telemea de capră)
50
g parmezan ras
O
linguriță ace de rozmarin
2
lingurițe chimen
În plus:
2
lingurițe sare mare
Susan
alb și negru
Mac
Preparare:
Chimenul
și rozmarinul se pun în robot și se macină. Se adaugă celelalte ingrediente și
se amestecă până se formează un aluat destul de tare. (La mine nu au încăput în
robot și le-am amestecat cu mana, dar nu prea mult, doar până se omogenizează
toate ingredientele). Se formează un sul
care se trece printr-un amestec de sare mare, susan și mac.
Se învelește sulul
în folie alimentară și se dă la congelator pentru o jumătate de oră.
Din
sulul scos din congelator se taie discuri subțiri
care se presară cu parmezan
ras și se pun în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se dau pentru 15-20 de minute
la cuptorul preîncălzit, până devin aurii.
Se
scot din tavă și se lasă să se răcească
pe un grătar.
Sunt
foarte buni lângă o bere!
mmmmm, yummmy, cat de crocanti, apetisanti si foarte deliciosi arata acesti biscuiti, un adevarat deliciu :D
RăspundețiȘtergere