Ingrediente:
300 gr frisca lichida
3 linguri lapte
3 linguri gris
3 linguri zahar
100 gr ciocolata alba
100 gr mascarpone
100-150 g fulgi de cocoszahar vanilat/esenta vanilie/baton vanilie
Preparare:
Laptele cu grisul si cu zaharul se dau in clocot. Se ia cratita de pe foc si se pune ciocolata rupta bucati, amestecand pana la topire. Se adauga frisca si se mixeaza bine, adaugand aromele si cate o lingura de cocos pana se obtine consistenta dorita.
Mentiuni:
Se pot umple torturi, prajituri sau cosuletele de ciocolata.
300 gr frisca lichida
3 linguri lapte
3 linguri gris
3 linguri zahar
100 gr ciocolata alba
100 gr mascarpone
100-150 g fulgi de cocoszahar vanilat/esenta vanilie/baton vanilie
Preparare:
Laptele cu grisul si cu zaharul se dau in clocot. Se ia cratita de pe foc si se pune ciocolata rupta bucati, amestecand pana la topire. Se adauga frisca si se mixeaza bine, adaugand aromele si cate o lingura de cocos pana se obtine consistenta dorita.
Mentiuni:
Se pot umple torturi, prajituri sau cosuletele de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu