Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.
vineri, 16 iulie 2010
ANDIVE LA CUPTOR
Ingrediente:
-2 andivemai marisoare sau 4 mici
-8 feliute subtiri de piept de porc afumat
-o lingura de unt
-cca 200 g cascaval ras
-parmezan
-sare si piper
Preparare:
Se curata andivele de frunzele verzi, care sunt amare.Se pune la oparit in apa clocotita cu sare. Se scot si se trec sub jet de apa rece apoi se pun la scurs.
Se infasoara fiecare andiva (sau jumatate de andiva)
in fasii de piept de porc si se aseaza intr-un vass termorezistent uns cu unt.
Deasupra se presara cascaval ras si parmezan.
Se da la cuptor si cand este rumenita deasupra se scoate si se serveste.
O reteta simpla si buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
oare or fi atat de amare pe cat se spune?
RăspundețiȘtergereBuna ziua,
RăspundețiȘtergereAs fi interesat de un link-exchange cu blogul dvs. Daca sunteti interesata astept un email pe admin@motruinfo.ro
Cu respect,
Ursu Radu
(Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
Sunt la fel de amare ca si cafeaua.
RăspundețiȘtergereSunt totusi foarte placute, numai ca noi, romanii nu prea suntem obisnuiti cu gustul.