Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

marți, 4 octombrie 2011

TERRINĂ DELICATĂ DE MACROU AFUMAT

Ingrediente: 
100g file de macrou afumat
50g cremă de unt cu verdeţuri 
2 ouă fierte tari
50g de unt 
sare
şi
piper proaspăt măcinat, după gust
un ardei mic, roşu şi iute
boia de ardei şi
câteva măsline fără sâmburi, pentru decor



Preparare:
 
Se amestecă într-un blender fileurile de macrou afumat, crema de unt, un oul fiert tare şi gălbenuşul de la celălalt şi untul topit. 
Se elimină eventualele oase de peşte care au rămas. 

Pasta  obţinută poate fi servită ca un pate pe pâine prăjită sau pe un biscuit sărat, dar se po  face coşuleţe  care se vor umple cu această pastă.
 Am făcut acest aperitiv pe felii de pâine prăjită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu