Ingrediente:
O
lingurita cu unt
O
ceapa mica
2
rosii mai mici sau una mare
Un
ardei iute verde
2
oua
50
g telemea
Sare
si piper dupa gust
Si
bineinteles ingredientul principal, usturoi (am pus un fir verde)
Preparare:
Ceapa
se taie rondele.
Rosiile se spala si se taie cubulete nu prea mici.
Ardeiul iute
se spala si se taie rondele (am pus doar jumatate, ca mi s-a parut prea iute
pentru gustul meu, dar mergea intreg).
Usturoiul se toaca marunt, branza se
taie cubulete.
Untul
se topeste intr-o tigaie nonaderenta.
Se
adauga rondelele de ceapa si putina sare.
Cand ceapa este translucida, se
adauga rosiile si ardeiul iute, se amesteca constant , pana se obtine un sos
gros.
Se adauga si usturoiul tocatsi se mai amesteca putin sa se moaie.
Se sparg
cele 2 oua, se condimenteaza
si se amesteca. Se adauga cubuletele de telemea si
se stinge focul.
Se mananca fierbinte, direct din tigaie
cu mana intingand bucati
de paine. Este delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu