Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

vineri, 28 iunie 2013

SALATA DE FASOLE PASTAI CU USTUROI SI CEAPA CALITA

Ingrediente:
½ kg fasole pastai fierte
O ceapa mare sau doua mici
O capatana de usturoi
2 linguri cu ulei
Sare dupa gust
Paine prajita pentru servit
Cateva fire de marar verde si cateva felii de rosii pentru décor

Preparare:
Fasolea pastai se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare.
 
Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 2 linguri cu ulei.
 
Usturoiul se curate
 
 si se pune cu sare in tocator.
 
 Se zdrobeste bine. Se adauga pastaile scurse de apa in care au fiert
 
si ceapa calita cu tot cu ulei.
 
Se porneste tocatorul (sau mixerul, robotul, ce aveti) si se toaca pana se otine o pasta fina.
 
Se potriveste de sare si se serveste cu paine prajita.
 
Se decoreaza cu marar verde si feliute de rosii.

2 comentarii:


  1. Cred ca este foarte gustoasa salata aceasta.Trebuie incercata neaparat.Cu multumiri,
    Olivia

    RăspundețiȘtergere