Ingrediente:
1 pachet (500 g ) foi de plăcintă
3 ouă
22 linguri de zahăr
22 linguri cu făină
22 linguri cu lapte
22 linguri cu ulei
1 pachet cu praf de copt
Zahăr vanilat sau esență de vanilie
Circa 800 g vișine fără sâmburi
Zahăr pudră pentru pudrat ștrudelul
Preparare:
Din ingredientele de mai sus (ouă, zahăr, făină, lapte,
ulei praf de copt și vanilie se face un aluat de consistența celui de clătite.
Foile de plăcintă se separă două câte două. Prima foaie
se unge cu aluatul de mai sus. Se acoperă cu cea de-a doua foaie, se așează
vișine
și se rulează. Se așează ruloul în tavă și se continuă până se termină toate
foile, aluatul și vișinile.
Se coc rulourile în cuptorul preîncălzit, pînă se rumenesc
frumos (în jur de 25 de minute) .
Se presară cu zahăr pudră
și se servește
rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu