5-6 aripioare de pui
½ kg mazăre congelată
2-3 linguri cu ulei
O ceapă
Un morcov
2-3 roșii tocate în blender sau 3-4 linguri de pastă de
roșii
Sare și piper după gust
Câteva crenguțe de mărar verde
Preparare:
Aripioarele de pui se pun într-o cratiță cu cele 2-3
linguri de ulei și o căniță de apă. Se aduce la fierbere apoi se acoperă și se
mai fierb aripioarele câteva minute, având grijă se le mai întoarcem pentru a
se fierbe.
Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste aripioare
împreună cu
morcovul tăiat rondele.
După ce ceapa și morcovul s-au înmuiat puțin se adaugă
mazărea congelată,
se pune capacul și se fierbe înăbușit, scuturând cratița din
cînd în când. Când mazărea s-a înmuiat, se adaugă pasta de roșii,
se dă focul
mic și se mai fierbe câteva minute. Când mazărea este fiartă, se ia cratița de
pe foc și se adaugă mărar tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu