Un piept de pui fiert, fără piele
(am avut un piept de găină de țară)
2 ouă
200 g smântână
Câțiva căței de usturoi
Verdeață (am pus frunze de pătrunjel)
Fulgi de ardei iuți
Sare, piper și orice alte condiment vă
plac
Preparare:
Pieptul de pui
rupt în fîșii împreună cu toate celelalte ingrediente se
pun într-un choper sau blender
și se aduc la stadiul de pastă.
Se pune într-un
vas termorezistent îmbrăcat în folie de aluminiu (pentru a putea fi scos mai
ușor din formă când va fi gata).
Se pune la aburi și se fierbe 15-20
de minute, până se întărește.
Este dietetic și foarte gustos atât
cald cat și rece.
Usturoiul, pătrunjelul, fulgii de
ardei iuți pot fi înlocuite cu măsline, busuioc, roșii uscate, ardei grași sau
iuți, piper sau orice alte ingrediente vă
plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu