Și a avut perfectă dreptate, chiar dacă eu nu am
respectat întocmai rețeta ei!
Ingrediente:
500 g broccoli buchețele
50 g fistic (fără coajă)
100 g mărar proaspăt
O linguriță tarhon proaspăt, tocat (nu am pus)
2 căței de usturoi
O linguriță oțet de vin alb (nu am pus)
Sare după gust
*100 g brânză de capră (am pus
telemea mixtă, mai tare)
Preparare:
Se fierbe broccoli, se taie şi se stoarce excesul de lichid (prin pânză sau o sită). Eu l-am fiert la aburi, deci nu a mai necesitat stoarcere.
Se fierbe broccoli, se taie şi se stoarce excesul de lichid (prin pânză sau o sită). Eu l-am fiert la aburi, deci nu a mai necesitat stoarcere.
Am pus toate ingredientele
în
blender și le-am transformat într-o pastă nu prea fină, care mai conținea
bucățele de fistic și de brânză.
Cu mâinile umezite (nu ude) am format bile.
Au fost delicioase,
servite alături
de un sufleu de pui.
Mie imi place mult broccoli, si asta e o reteta ce merita facuta!
RăspundețiȘtergere