½ kg ciuperci pleurotus
2 ouă
2-3 linguri cu făină
Ulei pentru prăjit
Sare și piper după gust
Preparare:
Ciupercile pleurotus
se desfac și se spală. Piciorușele
și ciupercile mai mici se dau deoparte și se folosesc la altceva (cu maioneză
și usturoi, de exemplu).
Pălăriile mari,
se fierb în apă cu sare timp de câteva minute, se scurg și se usucă bine, se dau apoi printr-un amestec de ou cu făină (un aluat de consistența celui de clătite) condimentat cu sare și piper
și se prăjesc pe ambele părți în ulei încins.
se fierb în apă cu sare timp de câteva minute, se scurg și se usucă bine, se dau apoi printr-un amestec de ou cu făină (un aluat de consistența celui de clătite) condimentat cu sare și piper
și se prăjesc pe ambele părți în ulei încins.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu