Ingrediente:
3-4
ardei copți
o
ceapă
un
morcov
2-3
roșii bine coapte
o
legătură mica de frunze proaspete
de pătrunjel
2-3
linguri cu smântână grasă (minim 30% grăsime)
2-3
linguri cu ulei
o
lingură cu brânză sau cașcaval ras
sare
și piper dupa gust
Preparare:
Se
coc ardeii, se curăță de coajă, cotor și semințe, se rup în fâșii, păstrându-se sucul.
Ceapa
se taie semirondele, morcovul rondele subțiri.
Se
pune uleiul să se încingă apoi se pun rondelele de ceapă
și cele de morcov, se
călesc până se înmoaie.
Se
adaugă roșiile tăiate cubulețe
și se lasă să se înmoaie adăugând sucul pe care
l-au lăsat ardeii copți.
Se
adaugă ardeii rupți în fâșii.
Se adaugă smântâna
și pătrunjelul tocat fin.
Se mai
dau 2-3 clocote și se oprește focul.
Se servește presărat cu brânză rasă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu