Ingrediente:
500
g ciuperci proaspete
2-3
roșii
o
ceapă mare
2-3
linguri cu ulei
200
g smântână
50
g parmezan ras
3-4
fire de ceapă verde
2
fire de usturoi verde
Mărar
și/sau pătrunjel
Sare
și piper după gust
Preparare:
Ceapa
se taie peștișor și se călește ușor în
ulei încins.
Când începe să se înmoaie se adaugă ciupercile spălate și tăiate
felii.
Se călesc împreună cu ceapa până sunt aproape gata.
Se adaugă puțină
ceapă verde, usturoi verde, mărar și pătrunjel fin tocate. Se potrivește de sare
și piper și se răstoarnă într-un vas termorezistent,
oprind pentru décor câteva
feliuțe de ciuperci și puțină verdeață tocată. Se toarnă smântâna
și se decorează cu feliuțe
de roșii. feliuțele de ciuperci oprite și verdeață.
Se presară parmezan ras
și
se dă la cuptor pentru 25-30 de minute.
Se servesc fierbinți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu