O vânătă,
Brânză,
usturoi,
maioneză după gust,
ulei de floarea soarelui pentru prăjit,
făină pentru pane,
castraveţi,
roşii,
măsline negre, fără
sâmburi pentru decorare.
Preparare:
Vinetele se taie în
felii ovale,
se sărează şi se pune sub o presa pentru 20 de minute.
Feliile se clătesc
cu apă rece de la robinet, se
tăvălesc prin făină şi se prăjesc în
ulei de floarea soarelui.
Brânza se dă prin razatoarea mică,sau se sfărâmă în robot, usturoiul se curată şi se toacă.
Peste brânză se pune usturoiul şi maioneza şi se amestecă bine.
Peste feliile de vinete fierbinţi se aşează amestecul de brânză.
Se aşează pe platou în
formă de coadă de păun şi se decorează cu roşii, castraveţi şi felii de
măsline.Brânza se dă prin razatoarea mică,sau se sfărâmă în robot, usturoiul se curată şi se toacă.
Peste brânză se pune usturoiul şi maioneza şi se amestecă bine.
Peste feliile de vinete fierbinţi se aşează amestecul de brânză.
Gata! Puteti să le serviţi la masă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu