O varză nouă
O ceapă
Un morcov
3oo ml de borş
2 linguri pastă de roşii
½ ardei gras (am folosit pastă de roşii cu ardei)
O ceşcuţă cu smântână
O lingură cu ulei
cimbru
Sare şi piper după gust
Preparare:
Într-o cratiţă se pune uleiul să se încingă. Se adaugă
ceapa tăiată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe.
Se lasă să se moaie puţin după
care se adaugă varza tăiată fideluţă.
Se amestecă până varza se înmoaie.
Se adaugă
apă caldă, cât să acopere varza
şi se lasă să fiarbă descoperită, până ce apa
scade aproape complet. Se adaugă pasta de roşii şi ardei precum şi borşul.
Se lasa
să mai fiarbă
şi se adaugă smantâna.
Se adaugă cimbru după gust şi se potriveşte
de sare şi piper.
Se serveşte cu ardei iute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu