Ingrediente:
500 g păstăi
2-3 căţei de usturoi sau câteva fire de usturoi verde
2 linguri cu maioneză
O lingură cu smântână
Câteva picături de sos Tabasco de piper verde
Câteva fire de mărar
Sare şi piper după gust
Preparare:
Păstăile se curăţă de codiţe, se spală bine şi se fierb
în apă cu sare.
Când sunt fierte se răstoarnă într-un vas cu apă foarte rece şi
după 2-3 minute se scurg. Se aşează pe un platou.
Usturoiul se curăţă şi se pisează.
Se adaugă maioneza şi
mărarul tocat mărunt
şi se amestecă bine.
Se adaugă smântâna
şi se condimentează
cu câteva picături de sos Tabasco
iar dacă mai este necesar, sare şi piper. Sosul se toarnă peste păstăile din platou şi se decorează
cu câteva boabe de piper roşu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu