Am încercat reţeta şi este deosebită, mi-a plăcut. Bineînţeles
i-am adus câteva modificări minuscule.
Ingrediente:
1 kg de castraveţi verzi
20 g făină
100 ml smântână
20 g mărar
75 g unt
200 ml lapte
20 g sare
În plus, eu am pus piper şi un fir de usturoi verde.
Preparare:
Se curăţă castraveţii,
se spală, se taie în lung în
bucăţi potrivite, în funcţie de mărimea lor.
Se opăresc în apă clocotită cu
sare
şi se pun la fiert 15 minute într-un sos format dinunt, făină, lapte şi sare.
Se servesc cu smântână deasupra şi mărar tocat mărunt.
Aceasta este reţeta originală. Eu am adăugat la sfârşit smântâna
în sos şi am mai dat-o într-un clocot. Am servit presărat cu mărar tocat, piper
şi usturoi verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu