Ingrediente:
Un
piept de pui
2-3
morcovi
250
g mazăre congelată
O
lingură cu ulei
2
linguri cu unt
Câteva
roşii cherry
Sare
şi piper după gust
Preparare:
Pieptul
de pui se spală, se porţionează şi se pune la prăjit în ulei încins, amestecat
cu unt. Se prăjeşte uşor, la foc moderat. Morcovii se curăţă şi se taie
cubuleţe cam de dimensiunea boabelor de mazăre. Se adaugă în tigaie peste
pieptul de pui. Când morcovul a inceput să se moaie, iar carnea este aproape
gata, se adaugă şi mazărea, aşa congelată. Când incepe din nous ă fiarbă, se
mai lasă vreo 10 minute.
Se sărează şi se pipărează. Separate roşiile cu tot cu
codiţe, se călesc în puţin ulei. Se adugă în farfuria cu sote.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu