Acum
câteva zile am găsit în piaţă nişte fasole albe, cu bobul mare (cam 0,7/2,5 cm)
cărora bunica mea le spunea “fasole boambe” şi pentru că nu am găsit denumirea
stiinţifică a acestui soi de fasole, îi voi spune şi eu ca bunica. Din ele am
făcut o salată de post grozavă şi o
iahnie de fasole cu rasol de porc.
Ingrediente:
Un
bol cu fasole fiartă cu o ceapă şi un morcov
2-3
linguri cu ulei de măsline
Câteva
fire de ceapă verde
2
căţei de usturoi
Câteva
fire de pătrunjel verde
Sare
şi piper după gust
O
ceapă pentru décor
Preparare:
Este
foarte simplu: toate ingredientele
se pun în robot şi se amestecă bine.
Se
decorează după plac sau se serveşte pe felii de pâine prăjită.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu