Ingrediente:
Carne
de pasăre (pulpe, piept)
O
ceapă
Un
morcov
100
g tăieţei de orez
½
ardei gras roşu
O
legătură de pătrunjel verde
Preparare:
Carnea
se spală şi se pune la fiert în apă rece (apa să depăşească carnea cu 3-4 cm) şi
sare.
Se îndepărtează spuma format şi se adaugă ceapa tăiată în două, morcovul
tăiat rondele şi ardeiul gras fâşii.
Între timp se fierb tăieţeii după
indicaţiile de pe ambalaj.
Când
au fiert carnea şi legumele, se scoate carnea şi ceapa. Ceapa se aruncă, iar
carnea se desface de pe oase în fâşii lungi.
Se
adaugă din nou în supă, se pun şi tăieţeii fierţi şi se potriveşte de sare şi
piper. Se adaugă pătrunjel verde tocat, se acoperă oala şi se lasă câteva
minute “să se aşeze”, după care se serveşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu