300 g paste
O
cutie de conserva de ton în suc propriu
100 g şuncă (de preferat de curcan sau de pui)
2-3 căţei de usturoi
O bucăţică de slănină afumată de porc
Puţină verdeaţă
Câteva rondele de ardei iute roşu, după gust
Sare şi piper după gust
Puţin caşcaval ras
Preparare:
Pastele se fierb al dente, după indicaţiile de pe plic. Se scot şi se
trec rapid sub un jet de apă rece.
Slăninuța se taie fâșii și se trage în
tigaie.
Usturoiul se taie mărunt iar șunca fâșiuțe.
Peste slăninuță din tigaie se adaugă usturoiul care se călește scurt
apoi se
adaugă şunca.
Se adaugă pastele fierte
și tonul.
Se amestecă să se
încălzească bine. Se pun pastele cu ton în farfurii încălzite și se presară cu
verdeață tocată mărunt.
Se rade cașcaval și se adaugă câteva rondele de ardei
iute roșu (sau piper roșu).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu