Ingrediente:
Un
piept de pui
50
g migdale curățate și zdrobite
100
g ciuperci din conservă
Un
păhărel (de țuică) cu vin alb
O
lingură cu smântână
Sare
și piper după gust
O
lingură cu ulei
Cimbru
Preparare:
Pieptul
de pui se taie felii subțiri ca pentru șnițele. Se condimentează cu sare și
piper.
Se
pune la încins uleiul și se prăjesc feliile de piept de pui, câteva minute pe
fiecare parte.
Se scot și se așează pe farfurii. În uleiul rămas se pun
migdalele și se rumenesc,
după care se adaugă ciupercuțele. Se amestecă puțin și se adaugă vinul.
Se fierbe până
scade. Se adaugă o lingură cu smântână
și când a ajuns la fierbere se
potrivește de sare, piper și cimbru și se oprește focul.
Se servește cu salată.
Eu l-am cu roșii cherry trase la tigaie,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu