Ingrediente:
Câteva frunze de salată verde
2-3 castraveți tineri
Câteva rămurele de mentă
O ceapă mică
2 căței de usturoi
Zeama de la ½ de lămâie
O lingură cu ulei (merge bine cel de măsline)
Sare și piper după gust
Preparare:
Castraveții se spală și se taie bastonașe. Se pun în
salatieră.
Frunzele de mentă se spală și se pun peste castraveți.
Salata verde
se spală și se rupe bucăți. Se adaugă în salatieră.
Ceapa se taie rondele
subțiri iar cățeii de usturoi se zdrobesc apoi se adaugă și ei în salatieră.
Se
prepară dressingul din ulei, zeamă de lămâie, sare și piper.
Se adaugă peste
salată doar înainte de servire.
Este o salată răcoritoare, cu un gust ușor exotic, care
merită încercată.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu