2
oua
2
linguri cu smântână
o
ceșcuță de cafea cu mazăre verde
o
lingură cu făină
o
lingură cu unt
sare
și piper după gust
Preparare:
Ouăle
se bat bine cu smântâna și făina.
Se potrivește de sare și piper.
Se pune untul
să se încingă într-o tigaie.
Se pune mazărea și se amestecă din când în când,
până se moaie.
Se toarnă ouăle bătute cu smântâna. Se lasă să se
prăjească omleta 3-5 minute apoi se întoarce pe partea cealaltă și se mai
prăjește 1-2 minute.
Se
răstoarnă pe farfurie și se servește fierbinte.
O bunatate!!
RăspundețiȘtergereA iesit foarte gustoasa! Am facut in seara asta , ca vroiam ceva rapid, asa ca reteta ta m-a salvat :) Am pus si niste praz tocat marunt :))
RăspundețiȘtergere