250 g brânză de vaci
250 ml smântână
4 ouă
Zahăr după gust (pentru diabetici fructoză)
O lingură cu făină
O lingură cu amidon alimentar
Un vârf de cuțit de sare
Esență de vanilie
Coaja rasă de la o lămâie
Stafide după preferință
Preparare:
Într-un vas se pun brânza de vaci și smântâna.
Se adaugă zahărul (fructoza),
sarea, făina, amidonul
și
aromele și se mixează.
Se adaugă apoi ouăle pe rând, câte unul.
Se mixează bine
după fiecare.
O tavă potrivită se unge cu unt și se tapetează cu făină.
În compoziția de brânză se pun stafidele si
se amestecă ușor. Se toarnă compoziția în tavă,
se mai presară câteva stafide
și se dă tava la cuptor. Când s-a întărit și a crescut, este gata.
Se lasă să
se răcească, timp în care sufleul se va lăsa și se va uniformiza.
delicios sufleu, as papa acum o bucata, doua :P
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergere