½ kg fasole pastai fierte
O ceapa mare sau doua mici
O capatana de usturoi
2 linguri cu ulei
Sare dupa gust
Paine prajita pentru servit
Cateva fire de marar verde si cateva felii de rosii pentru
décor
Preparare:
Fasolea pastai se alege, se spala si se fierbe in apa
cu sare.
Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 2 linguri
cu ulei.
Usturoiul se curate
si se pune cu sare in tocator.
Se
zdrobeste bine. Se adauga pastaile scurse de apa in care au fiert
si ceapa
calita cu tot cu ulei.
Se porneste tocatorul (sau mixerul, robotul, ce aveti)
si se toaca pana se otine o pasta fina.
Se potriveste de sare si se serveste cu
paine prajita.
Se decoreaza cu marar verde si feliute de rosii.
Cred ca este foarte gustoasa salata aceasta.Trebuie incercata neaparat.Cu multumiri,
Olivia
usor si gustos!!!!
RăspundețiȘtergere