Câteva
frunze de salată
4-5
ridichi de lună
Un
castravete Fabio tânăr
2
fire de ceapă verde
2
ouă fierte tari
100
g brânză de capră
Câteva
fire de mărar
Zeama
de la ½ de lămâie
2
linguri cu ulei
Sare
Câteva
boabe de piper roz, sfaramate grosier
Preparare:
Frunzele
de salata se spala si se rup in bucati. Ceapa verde se taie
bastonase. Se aseaza in salatiea.
Ridichile se spala, se tie felii si se pun in salatiera. Castravetii
se curata din loc in loc de coaja, se taie felii si se pun si ei in salatiera. Deasupra se pune
branza taiata cubulete si ouale sferturi. Din zeama de lamaie, ulei si sare
se face un dressing cu care se stropeste salata. Deasupra se
presara piper roz si mararul tocat fin.
Delicioasa! Vreau si eu o salata dintr-asta pentru masa de pranz!
RăspundețiȘtergere