sau supa mâncătoare de calorii
Ingrediente:
O ceapă mare
10 cm de praz
½ dintr-o varză (1/2 kg)
Un ardei gras roșu
1/2 dintr-un ardei gras verde
½ kg de roșii proaspete sau ½ de cutie (conservă)
Cimbru
Piper
Ardei iute sau boia iute sau fulgi de cilli
Preparare:
Se pun la fiert 2 litri de apă. Când fierbe apa se adaugă
ceapa tocată (am pus roșie)
și prazul tăiat rondele.
Varza se toacă fideluță,
se adaugă peste
ceapa și prazul tocat.
Se lasă să dea câteva clocote. Se adaugă ardeiul (am pus
de la congelator).
Dacă se folosesc roșii proaspete se opăresc se curăță de
coajă și se toacă mărunt (eu am pus din conservă).
Se lasă să fiarbă toate
legumele, se condimentează și se poate mânca cât de multă vrei fără teama că te
îngrași, ba din contra.
P.S. ați observat că sarea lipsește din rețetă.
Dacă chiar
nu puteți renunța puteți pune și puțină sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu