100g file de macrou afumat
50g cremă de unt cu verdeţuri
2 ouă fierte tari
50g de unt
sare şi
piper proaspăt măcinat, după gust
un ardei mic, roşu şi iute
boia de ardei şi
câteva măsline fără sâmburi, pentru
decor
Preparare:
Se amestecă într-un blender fileurile de macrou afumat, crema de unt, un oul fiert tare şi gălbenuşul de la celălalt şi untul topit.
Se elimină eventualele oase de peşte care au rămas.
Pasta obţinută poate fi servită ca un pate pe pâine prăjită sau pe un biscuit sărat, dar se po face coşuleţe care se vor umple cu această pastă.
Se amestecă într-un blender fileurile de macrou afumat, crema de unt, un oul fiert tare şi gălbenuşul de la celălalt şi untul topit.
Se elimină eventualele oase de peşte care au rămas.
Pasta obţinută poate fi servită ca un pate pe pâine prăjită sau pe un biscuit sărat, dar se po face coşuleţe care se vor umple cu această pastă.
Am făcut acest aperitiv pe felii
de pâine prăjită.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu