Ingrediente:
Un castronel cu fasole boabe, pestriţe
O ceapă galbenă şi una roşie
Un morcov
O crenguţă de rozmarin
Câteva frunze de salvie
Câteva crenguţe de pătrunjel verde
Piper boabe
O lingură cu oţet balsamic
2 linguri cu ulei
Câteva măsline
Sare
Preparare:
Fasolea
se pune la înmuiat în apă călduţă, de seara până
dimineaţa. Se scurge apa şi se pune la
fiert cu morcovul, ceapa galbenă tocată mărunt, rozmarinul, salvia, piperul.
Când
fasolea este fiartă, se elimină morcovul, rozmarinul şi salvia şi se scurge
fasolea de zeamă.
Într-un bol se pune
fasolea, ceapa roşie tăiată rondele peste care s-a pus sare şi oţet balsamic.
Se
adaugă măslinele, pătrunjelul tocat şi uleiul şi se amestecă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu